Навколо сумного голодування українського в'язня Кремля розгорівся новий скандал.

Скандальний блогер та адвокат Тетяна Монтян, яка відкрито підтримує агресивну російську політику щодо України, цинічно порівняла себе з Олегом Сенцовим. Блогерша заявила, що ув'язнений "виглядає чудово".

Таку реакцію на нещодавнє фото змученого голодуючого українського режисера, яку опублікувала Служба виконання покарань РФ по Ямало-Ненецькому автономному округу, на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Непогано виглядає, скажу я вам. А як для 138-го дня голодування — так взагалі чудово! Зацініть — я на 42-й день голодування була значно, значно худішою. Хтось може мені пояснити, в чому сенс цього галімого цирку? Адже до рекорду знаменитого доктора Хайдера (американський дисидент, який голодував для зупинки гонки озброєнь між США і СРСР. — ред.) залишилося зовсім трохи!" — жорстоко зазначила вона і опублікувала відео, на якому продемонструвала результати свого голодування в цілях поліпшення фігури.

НЕПОГАНО ВИГЛЯДАЄ, СКАЖУ Я ВАМ 😎 А як для 138-го дня голодування - так взагалі прекрасно! ===Олег Сенцов на обстеженні...

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще
Geplaatst door Tetiana Montian op Zaterdag 29 september 2018

А ось на цинічний пост блогерши відреагував український політтехнолог Олексій Голобуцький, який жорстко розкритикував вчинок зрадниці і поділився своєю думкою в особистому Telegram-каналі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українського політв'язня Олега Сенцова вивезли з колонії до міської лікарні для проведення планового обстеження. Таку інформацію було опубліковано в соціальних мережах.

Варто нагадати, що мережу сколихнула новина про те, що український політв'язень Олег Сенцов має шанси на повернення на батьківщину.

Про це повідомило "Громадське", посилаючись на російське опозиційне видання "Новая газета" з посиланням на джерело, близьке до переговорів з обміну полоненими між Росією і Україною.

Нагадаємо, у мережі з'явилися унікальні фото Сенцова.

Як повідомляв Знай.uа ще одне місто визнав заслуги Олега Сенцова.

Знай.uа писав, голодуючому Сенцову прийшло страшне послання.