Правильно кажуть в народі, готуй сани влітку. Якщо ви хочете, щоб ваша машина пережила цю зиму без всяких проблем, потрібно починати її готувати вже зараз. Експерти УНІАН розповіли, що вам потрібно зробити перед початком холодів.

Гума

На думку фахівців, гуму треба міняти на зимову як тільки температура впаде нижче 7 градусів. Крім того, зимові шини потрібно міняти кожні 3-4 сезону.

Акумулятор

Огляньте акумулятор на предмет тріщин, очистіть контакти і верхню площину корпусу. Клеми повинні бути чистими, сухими і змащеними для запобігання корозії.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Гальма

При можливості потрібно оглянути гальмівні колодки, підтягнути трос ручного гальма. Якщо колодки підлягають заміні, то зверніть увагу на циліндри – на них не повинно бути гальмівної рідини.

Рідини

Перед зимою в машини потрібно замінити практично всі рідини. В першу чергу потрібно звернути увагу на склообмивачі – рідина повинна підходити по температурний режим.

Але найголовніше - варто сходити на СТО, адже ніхто не розповість про те, що у вашій машині краще, ніж фахівці.

Раніше відомо, що з 27 вересня цього року в Україні набули чинності нові правила паркування автомобілів, також закам'яніли штрафні санкції.

На днях стало відомо, що новий закон принесе великі проблеми власникам авто на єврономерах. Таку думку висловив Олег Назаренко, генеральний директор Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів.

водій авто
водій авто

Так на думку Назаренко, в разі евакуації автомобіля на єврономерах, його водій має всі шанси втратити свій транспортний засіб назавжди.

Нагадаємо, на українські дороги повернутися "радари", що фіксують перевищення швидкості.

Як повідомляв портал "Знай.ua", настав час захистити свій автомобіль від майбутніх негараздів. Простий спосіб, як зберегти кузов в несприятливий сезон доступний кожному – восковий поліроль запобігає будь-якій загрозі. Передає Авто24.

Також "Знай.ua" писав, що в Японії представили перший електромобіль, кузов якого на 90% виготовлений з різних видів пластику.