Навіть через дуже високий рівень невдоволення якістю життя в "ДНР", бунт у "республіці" - неможливий сценарій.

Про це розповів політолог і журналіст Кирило Сазонов. Експерт заявив, що місцеві мешканці незадоволені соціальним та економічним чинниками. Наприклад, навіть загальний рівень заробітної плати в "ДНР" значно нижче ніж у вільній Україні, і до того ж, вільних вакансій дуже мало. Про це пише "Обозреватель".

"Вибори "ДНР"
"Вибори "ДНР"

"Бунтує Донецьк - це з розряду фантастики. Якщо вже не було опору тоді, коли захоплювали місто, то тим більше тепер, коли купа озброєних людей на вулицях, бунт, мабуть, неможливий", - написав політолог.

Бойовики "ДНР"
Бойовики "ДНР"

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"На них дуже тисне те, що немає ніякої визначеності. Приходить розуміння того, що Росія не буде приєднувати ці так звані республіки. Тому їх статус, їх стан залишається під великим питанням в той час, як за лінією розмежування, в Україні - відсутність комендантської години, безвізовий режим і все зовсім по-іншому", - вважає Сазонов.

"ДНР"
"ДНР"

Через це "окреме невдоволення проявляється, але поки воно закінчується бурчанням на кухні і листуванням в соціальних мережах". Люди, як пише блогер, зрозуміли, що "Росії вони виявилися не потрібні", в той же час "патріотами України вони так і не стали", зокрема, в результаті впливу кремлівської пропаганди.

Для влади РФ найвигіднішим, на думку політолога, варіантом є повернення Україні "республік" за умови надання їм особливого статусу, який "розхитує ситуацію в країні зсередини".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що проросійські терористи на Донбасі масово використовують заборонену зброю, відомо вже давно. Однак днями вони "побили" власний рекорд нахабства - спливла інформація про обстріл місії ОБСЄ на території окупованого Донбасу.

Варто нагадати, що в Донецькій області сталася моторошна аварія на одній із шахт. Так, на шахті "Центральна" ДП "Торецьквугілля" 11 жовтня в очисному вибої раптово стався викид вугілля. В результаті загинув один робітник підприємства. Про це стало відомо завдяки повідомленням уповноваженого з прав людини у Донецькій і Луганській областях Павла Лисянського в Facebook.

Нагадаємо, апетити Захарченка шокували навіть Путіна.

Як повідомляв Знай.uа в українському місті зріє гнійник чергової "республіки", ми його втрачаємо.

Знай.uа писав, Пореченков жорстоко поплатився за дружбу з бойовиками.