Так звані кремлівські експерти провели для начальника донецьких і луганських терористів Володимира Путіна докладний аналіз ситуації в анексованому Криму.

Про це стало відомо завдяки повідомленням Дмитра Тимчука в особистому блозі на порталі "Главред".

Тимчук зазначив, що в підготовленому аналізі робиться акцент на тому, що, незважаючи на прийняті заходи по стабілізації обстановки у зв'язку з припиненням водопостачання через Північно-Кримський канал, ситуація з водопостачанням окупованого півострова набуває загрозливого характеру для промисловості і сільського господарства анексованого Криму.

Також стало відомо, що в аналізі росіяни висловили переконання в тому, що, у разі не врегулювання в найближчій перспективі питання водозабезпечення Криму в промислових масштабах, існує велика ймовірність виникнення неконтрольованих надзвичайних пригод у вигляді подальших техногенних катастроф, спалахів різних захворювань серед населення і худоби, а також загальної дестабілізації екологічної ситуації.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У колах вищого керівництва РФ все частіше звучить думка про те, що: "якщо питання по Україні не вдасться вирішити в 2019 році політичними методами (вибори президента і вибори до ВР України), а саме встановлення в Україні проросійської влади, то його все одно треба буде вирішити будь-яким іншим способом, можливо, військовим ".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з 12 жовтня вступила в дію частково засекречене рішення Ради національної безпеки і оборони про захист національних інтересів України в Чорному та Азовському морі.

Президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення РНБО про те, які заходи будуть здійснюватися для захисту національних інтересів на півдні і сході України в Чорному та Азовському морях і в Керченській протоці. Про це повідомляє прес-служба адміністрації президента.

Варто нагадати, що російський уряд відмовився фінансувати грандіозне будівництво двох розпіарених мегапроектів. Зараз вже відомо, що мова йшла про будівництво високошвидкісної магістралі (ВСМ) "Краснодар — Грозний" і автотраси "Джубга — Сочі". Відзначається, що на будівництво цих проектів призначалося майже 3 трлн рублів.

Нагадаємо, московські попи скликають надзвичайний Собор.

Як повідомляв Знай.uа після провалу в Конотопі невгамовна Лоліта взялася за Крим.

Знай.uа писав, Януковичу призначили час "Х".