У Львівській області черговий скандал, який пов'язаний з сервісом Укрзалізниці. Так, на станції Сколе 14 жовтня незадоволені пасажири не відпустили електричку в дорогу. Далеко не всі пасажири помістилися в поїзді, і тим, кому не вистачило місця, заблокували шляху.

За інформацією видання Skole today, пасажири не дали поїхати електричці, яка рухається за сполученням Мукачева-Львів. В електропоїзді було всього чотири вагони і пасажири просили додати декілька вагонів.

У свою чергу адміністрація "Укрзалізниці" повідомила, що у зв'язку з подією було запущено додатковий електропоїзд Лавочне-Львів.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укрзалізниця" найближчим часом представить новий сервіс, покликаний значно полегшити життя пасажирів в сенсі спрощеної процедури придбання квитків. Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на заяву начальника департаменту пасажирських перевезень далекого прямування Олександра Красноштана.

"Сервіс дозволить пасажирам ставати в чергу за квитками на поїзди, де вже розкуплені всі місця і отримувати повідомлення про появу вільних місць", - розповів Красноштан.

Варто нагадати, що у середу, 3 жовтня, в поїзді "Львів-Запоріжжя" стався трагічний випадок - померла пасажирка, яка їхала до Кривого Рогу. Молоду жінку без ознак життя знайшла в спальному вагоні провідниця поїзду.

Поїзна бригада викликала на криворізький вокзал медиків і правоохоронців. Поліцейські провели слідчі дії та опитування залізничників. Через інцидент відправлення поїзда було затримано на півтори години.

Нагадаємо, Укрзалізниця небезпечна для життя? Історія з викинутим пасажиром поїзда отримала несподівану розв'язку.

Як повідомляв Знай.uа гібрид залізниці і літака: світові показали прототип пасажирської капсули Hyperloop.

Знай.uа писав, Укрзалізниця додала функцію катапультування, шокуюче відео.