Вісім травмованих дівчаток-підлітків, які постраждали в результаті бійні у Керчі, знаходяться в Науково-дослідному інституті невідкладної дитячої хірургії та травматології. Станом на ранок понеділка, 22 жовтня, чотири пацієнтки перебувають у вкрай важкому стані: вони знаходяться на апараті штучної вентиляції легенів.

Про це російські ЗМІ повідомляють з посиланням на джерело.

В Інституті розповіли, що стан ще трьох дівчат оцінюється як важкий, однієї - середньої тяжкості. Ніяких прогнозів лікарі поки що намагаються не робити, ситуація може змінитися будь-якої хвилини.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Користувачі соцмереж активно обговорюють фото вбитого Владислава Рослякова, який є підозрюваним в організації вибухів і розстрілу в політехнічному коледжі. Фото, які з'явилися в соціальних мережах, викликають безліч питань.

"Черевички, як з магазину просто. Море крові, а він літає. Ні краплі, ні порошинки від вибуху. З корпусу в корпус не торкаючись підлоги. Гаразд, все ясно", – пише RoksolanaToday&Крим у Twitter.

Зазначимо, що Владислав Росляков, який влаштував справжню бійню в Керченському політехнічному коледжі, почав готуватися до злочину задовго до його втілення. Зокрема, слідчі вже з'ясували, що студент четвертого курсу коледжу почав приготування ще півтора року тому.

Так, у розпорядженні силовиків вже є підтверджені дані, що хлопець тренувався підривати саморобні вибухові пристрої, поліція вже перевіряє поле на якому, імовірно, він проводив свої досліди. Наразі вже відомо, що воно розташоване поблизу будинку, де він проживає.

Нагадаємо, сплив несподіваний нюанс у справі керченського стрілка.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", число жертв трагедії наближається до сотні.

Також "Знай.uа" писав про те, що знайомі розповіли про дитинство "керченського стрілка".