Відомий український танцюрист і постійний гість розважальних шоу Влад Яма напередодні нового ефіру "Танців з зірками" поділився архівних знімком з однією з перших партнерок на паркеті.

Фанати танцюриста заявили, що дівчинка дуже сильно схожа на Потапа. Фотографію Яма опублікував в Instagram. Про це пише портал "Політека".

Під фотографією Яма написав: "Я вважаю це потужно".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В коментарях шанувальники здивувалися вражаючою схожістю:

"Це ви з Потапом?", "Дівчина зліва на Потапа схожа, @realpotap не в образу)", "Дико вибачаюся, але одній мені здається, що дівчинка дуже схожа на Потапа?".

А інші почали жартувати, що з Владом на фото поруч стоїть Ольга Полякова чи Леся Нікітюк:

"А схожа на Лесю", "З Могилевською?", "Оля, але не Полякова))", "То Леся?", "Поляковаааа?", "Влад Яма і Леся Нікітюк в дитинстві!".

Варто нагадати, що українська співачка Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій позує в дивному вбранні.

Так, на знімку співачка постала перед шанувальниками у довгій теплою сірої туніці, леопардових лосинах і утепленій джинсового курткою. На ногах артистки білі кросівки з шкарпетками. Волосся Настя розпустила і позує з рукою в обличчя, на якому майже немає макіяжу. Фотографію Настя не підписала, залишила лише кілька хэштегов.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відоме російське "чоловіче" видання MAXIM готується представити новий ТОП найсексуальніших жінок. У список "100 найсексуальніших жінок Росії" потрапили відразу кілька відомих українок, які у свій час роздягалися для відвертих фотосесій спеціально для цього журналу.

Нагадаємо, хіт Каменських змушує дівчат присідати: як це працює.

Як повідомляв Знай.uа смілива маленька особистість: Монатік зробив для онкохворої дитини щось особливе.

Знай.uа писав, піджак на голе тіло: грайлива Настя Каменських прикрила декольте тонкою краваткою.