Стало відомо, яким буде курс іноземних валют за даними Національного банку України (НБУ) в п'ятницю, 16 листопада. Порівняно з показниками у четвер, 15 листопада, гривня зміцнилася в своїх позиціях, її показник – 27,77 за долар. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют НБУ на 16 листопада

Офіційні курси валют встановлено на такому рівні:

- 100 доларів США – 2777,4256 гривень;
- 100 євро – 3139,8796 гривень;
- 10 російських рублів – 4.0942 гривні.

Як видно з цих показників, євро впав у вартості на 5 копійок, а вартість російського рубля з четверга залишилася колишньою. Крім того, долар подешевшав на 6 копійок.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що 14 листопада в Кабінеті міністрів схвалили законопроект про держбюджет на наступний рік.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що під час обговорення законопроекту прем'єр Володимир Гройсман зазначив, що уряд готовий працювати над доповненнями до основного фінансового документа країни. Прем'єр також додав, що бюджет на наступний рік повинен бути реалістичним, щоб не почалася криза.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Крім того, пізніше Гройсман на власній сторінці у соцмережі зазначив, що вже в наступному році влада перерахує цивільні та військові пенсії.

"З першого січня 2019 року відбудеться перерахунок пенсій військовим пенсіонерам. З 1 березня 2019 - масштабний автоматичний перерахунок пенсій майже 12 мільйонам пенсіонерів", - зазначив прем'єр.

Кабмін
Кабмін

Нагадаємо, рада національного банку пропонує розробити програму випуску цільових облігацій внутрішньої держпозики для фінансування окремих галузей економіки.

Раніше Знай.иа повідомляв, що в Україні до кінця 2018 року помітно зростуть ціни на продукти харчування. Такі прогнози озвучили експерти Асоціації постачальників торгівельних мереж, а також Асоціації фермерів та приватних землевласників України.

Також Знай.ua писав, що Bitcoin зробив to the moon, лише у зворотний бік - на 500 доларів вниз. А слідом за ним посипалась й інша криптовалюта.