пенсії в Україні
пенсії в Україні

Перерахунок пенсій: кому і коли піднімуть виплати

З 2019 року в Україні почнеться осучаснення пенсій. При цьому першими підвищення виплат відчують на собі військові пенсіонери. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко. Чиновник повідомив, що це автоматичний режим, який відчують на собі всі громадяни. У той же час він наголосив, що осучаснення виплат не призведе до збільшення дефіциту Пенсійного фонду.

вибори в Україні
вибори в Україні

Благі побажання: експерти з США та ЄС розповіли, як в Україні провести вибори

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Делегація Національного демократичного інституту (США) і депутати Європейського парламенту надали Україні 51 рекомендацію по підготовці до виборів в 2019 році. Зазначається, що ключові рекомендації були озвучені депутатами Європейського парламенту та західними експертами.

Прагу паралізували багатотисячні мітинги, корупційні ігри довели людей до межі

Празькі вулиці наповнилися тисячами чехів, які вимагають відставки прем'єр-міністра країни Андрія Бабиша.

"Тисячі людей, що вимагають відставки Андрія Бабиша з поста прем'єра Чехії, попрямували в суботу в другій половині дня з Градчанської на Старомєстську площу", - повідомляє чеське інформагентство ЧТК.

заробітчани
заробітчани

Держава позіхає – заробітчани процвітають: СБУ розкрила масштабну аферу

У Львівській області, Туковському районі, заробітчанам вдалося обдурити державу на велику суму. Служба безпеки України розкрила велику аферу з соціальними виплатами, передає прес-служба відомства. Люди, про яких йде мова в заяві СБУ, довгий час перебували за кордоном, поки їм капали гроші за нібито догляд за інвалідами та літніми людьми.

Черв'яки в супі - це провокація: скандал зі шкільної їдальні намагаються зам'яти

"В їдальні київської школи № 271 не було супу з черв'яками", - повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Фото супу, в якому плавають черв'яки, опублікувала 15 листопада в Facebook в групі "Виноградар" Тетяна Кузнєцова. Після публікації фото в мережі, Держсопживслужба міста Києва провела перевірку шкільної їдальні і прийшла до висновку, що інформація не відповідає дійсності.