Фахівці з медичної компанії International SOS презентували карту для туристів. На інтерактивній картинці представлені найнебезпечніші та найбезпечніші країни світу. Інформацію зібрано спеціально для майбутнього туристичного сезону 2019 року.

Завдяки карті стало відомо, що найнебезпечнішим континентом стала Африка. Тут виявлені "високі ризики для здоров'я. Також відомо, що рівень критичної небезпеки для туристів встановлено для Лівії, Нігерії, Сомалі, ЦАР, Гвінеї і т. д.

Вкрай небезпечними назвали Афганістан, Ірак, Ємен, Венесуелу і Північну Корею. Загрози на середньому рівні є в Єгипті, Тунісі, Марокко, Саудівській Аравії, у Болгарії, Чорногорії та Мексиці.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

А ось найбезпечнішими країнами визнали Туреччину, більшість країн Європи, Японію, Південну Корею, Сполучені Штати, Канаду та Австралію. На карті представлено й "нейтральні" в плані ризиків для туристів країни. Серед них — Бразилія, Аргентина, Індія, Індонезія, Таїланд, Філіппіни і КНР. Їх назвали " такими, які швидко розвиваються зі змінними ризиками".

Варто нагадати, що Таїланд ввів безвізовий режим для українських громадян. Тепер українці мають право вільно в'їжджати в цю країну з туристичною метою, на термін до 30 діб. Іншими словами, в Таїланді українцям тепер можна бродити цілий місяць, ну майже. Про це стало відомо завдяки повідомленням президента України Петра Порошенка в соцмережі Facebook.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прийнято вважати, що українці найчастіше їдуть на заробітки саме в Польщу. Втім, останнім часом практично на кожному стовпі можна побачити оголошення з запрошенням на автобусні тури до Москви. Дійсно, чи невже туристами туди вирушають наші земляки? Чи все ж таки працювати?

Нагадаємо, новий рік 2019: традиції святкування в Іспанії.

Як повідомляв Знай.uа пекло на землі: всепоглинаюча стихія може знищити ціле місто, оголошено екстрену евакуацію.

Знай.uа писав, пекельний шторм на Канарах: оскаженіла стихія поховала людей разом з будинком.