Екс-депутат невизнаної в Україні Держдуми РФ Сергій Марков, якого називають "людиною Путіна" відкрив в собі талант провидця і відзначився досить дивним припущенням. Так, Марков озвучив точну дату початку війни Росії з Україною.

Дану заяву він опублікував на своїй сторінці в соцмережі Facebook, пише портал "Політека".

Сергій Марков

"Чи буде війна між Росією і Україною (найближчим часом – ред.)? Зараз таким питанням задаються всі ЗМІ світу. Моя відповідь, не буде", - повідомив Марков. За його словами, конфлікт можливий через кілька років і не останню роль в цьому нібито грає США.

Марков написав, що американська сторона нібито побоюється масштабного військового конфлікту України з Росією зараз, йому привиділося, що "українська армія з великою ймовірністю в більшості своїй перейде на бік Росії".

"Зараз ставити під удар свій київський русофобський режим US Deep State не буде. Війна з Росією ними планується приблизно на 2022-й або 2023-й рік. До цього часу планується зробити українську армію сильнішою у сфері конвенціональних озброєнь. І сильнішою з точки зору морального духу — тобто вихованою у ненависті до Росії", — сказала людина Путіна.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Мета цієї майбутньої війни — зробити таку братську м'ясорубку, щоб Путін не зміг продовжити свою владу або владу своєї команди в 2024 році", — підсумував свої бредні Марков.

Азовське море
Азовське море

Варто нагадати, що жителі окупованого Росією Криму прокоментували агресію проти українських кораблів у Керченській протоці. Як виявилося, нахабна атака Росії на кораблі України в районі Керченської протоки була з тривогою сприйнята жителями Криму, вони бояться, що це може призвести до негативних наслідків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у зв'язку з введенням в деяких областях України воєнного стану охорону об'єктів інфраструктури буде значно посилено. Відомо, що такими об'єктами є: вокзали, залізничні станції, морські порти та аеропорти.

Нагадаємо, відвернулися від України: хто з членів-країн ООН повірив Путіну.

Як повідомляв Знай.uа США посадять Путіна та Порошенка за один стіл: як це буде.

Знай.uа писав, спливло ім'я виконавця злочину Путіна в Азовському морі, гидко на душі.