Авіакатастрофа у США: перелякані пасажири зняли момент падіння на відео

У небі над Сполученими Штатами Америки почав розвалюватися літак. Інцидент зняли на камеру перелякані пасажири. Лайнер, що належить американській авіакомпанії Frontier Airlines почав втрачати запчастини на ходу – у повітряного судна почала руйнуватися обшивка двигуна. Літак прямував з Лас-Вегаса в Тампу.

У Грузії пояснили затримання 7-х українців

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Міністерстві внутрішніх справ Грузії підтвердили інформацію про затримання 7-х українців в Тбілісі. Серед них фігурував Лука Чхетія, який брав участь у військовому конфлікті на Донбасі. У відомстві пояснили, що затримання відбулося на підставі статті Кримінального Кодексу Грузії, яка передбачає відповідальність за незаконне придбання, зберігання вогнепальної зброї, боєприпасів і вибухових речовин.

Дивіться: У Грузії затримали сімох українців

Переповнена маршрутка потрапила в ДТП

маршрутка
маршрутка

На трасі "Бердянськ-Василівка", що під Запоріжжям, перекинулася маршрутка, набита пасажирами – кілька людей постраждало. В результаті події 31-річна жінка травмована, її забрала "швидка" .

Сестрі Сенцова відмовили у посвідці на проживання: реакція міністерства

Міністр закордонних справ Павло Клімкін розкритикував роботу Державної міграційної служби України. Приводом став інцидент з сестрою режисера Олега Сенцова Наталією Каплан, у якій служба не приймає документа на продовження виду на проживання.

"Вчора вранці разом з Яцеком Чапутовичем передали в руки Наталії Каплан знак МЗС Польщі "Pro Dignitate Humana" для її брата Олега Сенцова. Мабуть, тому що Наташа дуже скромна, я тільки зараз дізнався, і то не від неї, про епопею, яка триває вже не перший місяць між нею і Державною міграційною службою України з приводу продовження виду на проживання”, - зазначив Клімкін.

Снігопади спричинили обвал даху спорткомплексу

У мережу виклали перше відео з місця, де стався обвал даху спортивного комплексу. Батьки вражені мужністю тренера. Сталося це у школі №4, яка знаходиться в місті Вишневе Київської. Ймовірна причина – сильний снігопад. Ніхто з учнів та працівників не постраждав.

Дивіться: Під Києвом впав дах спортзалу з дітьми

Як відрізнити справжні гроші від підробки: інструкція від НБУ

Первинний засіб перевірки банкнот на справжність – це водяний знак – зображення, яку видно при розгляданні банкноти проти світла: багатоколірний водяний знак - зображення портрета, що повторює портрет, надрукований на лицьовому боці банкноти, а також світлий елемент водяного знака - зображення цифрового позначення номіналу або графічного знака гривні.