Через аварію на перехресті вулиць Севастопольської і Чехова, дві третини жителів окупованого Сімферополя залишилися без води.

Рятувальники повідомили, що до вечора водопостачання у місті буде відновлено. На місці аварії працюють бригади так званого підприємства "Вода Криму".

Відомо, що під час усунення неполадок і ремонтних робіт загинув один з ремонтників. Цю інформацію оприлюднила так звана прес-службу "підприємства", передає "Сьогодні".

"При усуненні аварії загинув наш майстер. Це сталося вночі. На місці працюють слідчі". йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Правоохоронні органи ніяких коментарів з приводу трагічного інциденту не дають. Підтвердження цієї інформації з інших джерел немає.

Нагадаємо, українців будуть відключати від газу за борги. Громадянам радять якомога швидше розрахуватися з початачальниками блакитного палива, щоб посеред зими не залишитися без тепла.

Про це повідомили представники "Київоблгазу", і розповіли, в якому порядку будуть здійснювати відключення домогосподартсв від газопостачання. Якщо за газ заборгували понад 4 тисячі гривень, тоді у вас можуть початися реальні проблеми.

"Спочатку буде попередження. Воно може бути в усному вигляді: попередить контролер, буде дзвінок або прийде смс-повідомлення. Може прийти і лист. Це в перший раз. Другий раз буде дзвінок з повідомленням про розмір заборгованості та ще раз надішлють лист. Якщо після всіх цих попереджень та нагадувань оплати не буде, тоді газ буде відключений", - розповіли в "Київоблгаз".

Також портал писав, що громадянам дозволять розрахуватися за спожиті понад норми газ, воду чи електроенергію зекономленої в попередньому місяці субсидією.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Укрпошта може припинити доставку платіжок за спожитий газ.

Також "Знай.uа" писав про те, що уряд до кінця року підвищить практично всі соціальні виплати.