В окупованому путінськими головорізами Донецьку місцеві "поліцаї" заарештували бойовика Миколу Буянкіна. Відомо, що цей персонаж вважається "командиром краматорського ополчення".

Також є інформація, що йому пред'явили співпрацю зі спецслужбами України.

Микола Буянкин

Про це стало відомо завдяки повідомленню в соцмережі Twitter блогера NecroMancer.

"Жахлива історія… Пишу вам з льоху з мішком на голові, піддаючись нелюдським тортурам на гауптвахті", — прокоментував блогер скарги бойовика.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Дані Миколи Буянкіна занесено до бази "Миротворця". Там він вказаний як один з організаторів "Антимайдану" у місті Краматорськ, "командир" Краматорського "ополчення".

Варто нагадати, що голова "Служби безпеки" псевдореспубліки "ДНР" Олександр Ходаковський вважає, що бойовики захопили Слов'янськ 2014, тому що розраховували на підтримку армії Росії. Про це Ходаковський заявив під час конференції на TouTube-каналі "Dialogue".

керуючий наступом бойовиків на Слов'янськ терорист і відставний офіцер збройних сил Росії Ігор Гіркін. За словами Олександра Ходаковського, він окупував Слов'янськ в абсолютній впевненості, що після цього РФ почне повномасштабний наступ на Україну.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські окупаційні війська обстріляли населений пункт Золоте-4 Луганської області. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook заступник керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Клименко. Зараз вже відомо, що через масові обстріли бойовиків чотириповерховий будинок було частково пошкоджено.

Нагадаємо, американці готують ЗСУ до штурму: бойовики розповіли, від чого намочили штани.

Як повідомляв Знай.uа колишній губернатор Луганщини влаштував жахливу стрілянину: подробиці.

Знай.uа писав, Меркель зробила важливу заяву про Росію, це неминуче і безповоротно.