У мережі з'явилася фейкова сторінка українського коміка та продюсера Володимира Зеленського.
Про це у неділю, 24 грудня, повідомили на офіційній сторінці Студії "Квартал 95" у соціальній мережі Facebook.
"УВАГА, фейк! Друзі, не додавайте в друзі і не підписуйтесь самі на цей фейковий аккаунт: https: // www. facebook.com/profile.php?id=100031733859021", - йдеться в дописі.
На фейковій сторінці лише два дописи з фото. Жодної іншої інформації немає.

Користувачі мережі відразу пов'язали таку ситуацію з чутками про те, що Володимир Зеленський планує подавати свою кандидатуру на вибори президента України.

Вони написали у коментарях: "Ну як вибори на носі, а ВІН так і не сказав йде чи ні. А так парочку профілактичних вкидань оформити.", "Навіщо вони це роблять, в чому підступ !?".

Вже давно шириться інформація про те, що відомий український комік Володимир Зеленський всерйоз має намір брати участь у виборах. Про це говорять в багатьох регіонах України. Партія Володимира Зеленського під назвою "Слуга народу" збирає гроші на передвиборчу кампанію. Фінансування вони шукають у політиків регіонального масштабу.

Новорічна ніч вже не за горами, а це означає, що зараз саме час продумати, з ким, де і під які програми або фільми ви будете його зустрічати. Знай.uа дізнався, що канали будуть показувати в ніч з 31 грудня на 1 січня.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, що Путін пройшовся по рейтингах Порошенко, Зеленського і Тимошенко. .

Раніше "Знай.uа" писав, що Кондратюк думає про вибори: Зеленський - крутіше за всіх, а Вакарчук ганебно втік з політики.

Також портал "Знай.uа" писав, за словами аналітиків, президентські вибори в Україні, які вже не за горами, можуть мати досить несподівані результати. Переможцем може стати людина, яка ще не висунув свою кандидатуру офіційно, і серед таких - Володимир Зеленський. За результатами соцопитувань, у нього досить високий рейтинг.