Водії і пасажири міжнародного автобуса, що прямував до румунського міста Сучава з Херсона, мало не вмерли зі страху унаслідок нападу неадекватного чоловіка, озброєного ножем, про що повідомляє Експрес-онлайн, посилаючись на Єдиний державний реєстр судових рішень.

Як стало відомо, пізно ввечері на відрізку дороги поблизу села Капітанка Кіровоградської області неадекватний чоловік з розкладним мисливським ножем раптово накинувся на одного з пасажирів. З невстановленої причини він наніс йому тілесні ушкодження у вигляді двох колото-різаних ран спини та різаної рани потиличної області голови. На цьому зловмисник не зупинився і порізав шию ще одному пасажиру.

Водії були змушені зупинити автобус, проте бажаючих зупинити пасажира, що розбушувався не на жарт, так і не знайшлося. Протягом цілих п'яти годин чоловік тероризував пасажирів і водіїв: розмахував ножем і постійно лаявся.

В судовому засіданні правопорушник цілком визнав свою провину та щиросердечно покаявся. Примітно, що мотивів вчинку він так і не пояснив. Суд визнав його винним у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу і позбавив волі на чотири роки з дворічним випробувальним терміном.

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що до кандидата у президенти України Володимира Зеленського багато ставляться з підозрою і не розуміють, з якої причини він вирішив податися в політику. Для того, щоб дізнатися, який комік насправді, "Знай.uа" звернувся до відомої відьмі, яка розповіла, які цілі переслідує шоумен і чого від нього слід очікувати в майбутньому.

Як повідомляв портал "Знай.uа": спроба заступиться за жінку під час вуличної сварки закінчилася трагічно. Чоловік побачив, як між подружжям виникла сварка і втрутився, за що був нагороджений кулею. В той момент, коли потерпілий зробив чоловікові зауваження, останній відреагував агресивно, завдав удар, а потім дістав травматичний пістолет і вистрілив.

Також "Знай.uа" писав, що у ресторані Нью-Йорка придумали оригінальний спосіб боротися з проституцією.