У Києві шахрай продав орендований автомобиль на європейських номерах, а пояснив це все просто: «Мені були потрібні гроші». «Святу простоту» заарештувала поліція, світить від п'яти років за ґратами. Тепер докладніше про подію.

Прес-служба Нацполіції Києва розповіла про звернення жителя Печерська, який заявив про незаконне заволодіння автомобілем.

Як розповів заявник, влітку минулого року потерпілий розмістив оголошення про продаж свого автомобіля з іноземною реєстрацією.

«Клієнт» знайшовся швидко. Чоловік здався заявнику благонадійним, і той швидко погодився на угоду, підписавши договір.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Але термін орендного договору закінчився, і орендар не побачив ані грошей, ні автомобіля.

Правопорушника знайшли швидко. 40-річний чоловік виявився раніше неодноразово судимий за шахрайства.

Коли поліція прийшла до нього з «візитом», взяла під білі рученьки і ввічливо поцікавилася, де автомобіль, чоловік спочатку відмовлявся, а потім заявив, що продав орендовану «евробляху» з-за важкого матеріального становища.

Зараз транспорт вилучено та поміщено на штрафмайданчик.

Слідчі Печерського управління поліції почали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Фігурантові загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що прямо в центрі Києва орудують банди некерованих підлітків: били кастетом, забризкали газом.

Також ми писали, що у Києві борги по зарплатах б'ють усі рекорди: мільйони кровних українцям не виплатили.

Крім того, наш портал повідомляв, що ПриватБанк почав безсоромно грабувати клієнтів: не гірше горезвісних шахраїв.

Державний банк "ПриватБанк" частенько потрапляє в неприємні ситуації, в результаті чого довіра до нього українців стрімко падає. На цей раз установа знову підняли на сміх з-за виявленої клієнтом подвійної оплати послуг в Google Play через фінансове онлайн-додаток "Приват24". Про це у п'ятницю, 1 лютого, повідомляє видання "Бизнес.медиа", посилаючись на сайт

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що ПриватБанк користується програмним забезпеченням Corezoid незаконно, причому впродовж тривалого часу, про що заявив його творець. Крім того, він заявив, що державний банк використовує у своїй діяльності піратські версії та інших програм.