Ми розповімо про головні події в Україні за п'ятницю, 15 лютого.

Убивство Гандзюк: підозрюваний Мангер купив свободу за 2,5 мільйони

У п'ятницю, 15 лютого, стало відомо про те, що підозрюваного у організації вбивства Катерини Гандзюк голови Херсонської облради Владимлава Мангера звільнили з-під варти.

Про це повідомляють ЗМІ із зали Шевченківського суду м.Києва.

У повідомленні йдеться, що за підозрюваного в організації вбивства Гандзюк Мангера внесли майже 2,5 млн грн застави.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Києві студенти стали заручниками палаючого університету

Про це повідомляє управління Держслужби з надзвичайних ситуацій Києва.

У повідомленні сказано, що займання сталося на цокольному поверсі чотириповерхового корпусу. Рятувальники встановили, що горіло підсобне приміщення з оргтехнікою.

Скандальний екс-регіонал поїде в Крим "захищати російську мову": краще не повертатися

Скандальний депутат від "Оппоблока" Євген Балицький, у якого і так не найчистіше реноме, вирішив потонути в багні по самі вуха і здобути ще більше народної ненависті. Так, в інтерв'ю пропагандистським ЗМІ, нардеп розповів, що найближчим часом поїде в окупований Росією Крим.

Поїздка відбудеться на початку березня. За словами політика, Крим він вважає "своєю землею", з якою пов'язано багато спогадів.

На Дніпропетровщині СБУ заблокувала чергові спроби спецслужб РФ втрутитись у виборчий процес в Україні: відео

Співробітники СБ України під час виконання завдань із контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки заблокували спроби російських спецслужб втрутитись у виборчий процес в Україні.

Оперативники спецслужби задокументували, що куратори з РФ залучали мешканців Дніпропетровської області до поширення у соціальних мережах фейкових провокаційних матеріалів, які впливають на електоральні настрої населення.

Тонни насіння ледь не стали могилою для українки, врятували в останній момент

У Запорізькій області жінка впала в ємність, наповнену насінням соняшнику і практично в ній "потонула".

За даними Державної служби України з надзвичайних ситуацій, інцидент стався в п'ятницю, 15 лютого, в селі Мала Токмачка Оріхівського району на приватній території.