Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський зламав всі передвиборні сценарії

Згідно з даними останнього опитування Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), Володимир Зеленський повинен потрапити у другий тур президентських виборів за результатами голосування 31 березня. Цю інформацію повідомив на своїй сторінці у Facebook політолог Петро Олещук.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Трамп оголосив у США надзвичайний стан: на кону мільярди

Американський президент Дональд Трамп введе в країні надзвичайний стан. Це дозволить йому направити близько $8 млрд на будівництво стіни на кордоні з Мексикою. Варто зазначити, що лідер США зможе використати близько 8 мільярдів, закладених на інші цілі - ймовірно, з бюджетів Мінфіну і Пентагону.

хакер за роботою
хакер за роботою

Злочинне угруповання напало на українське міністерство

У п'ятницю, 15 лютого, хакери атакували сайт Міністерства охорони здоров'я України. Про несанкціоноване втручання повідомили у відомстві. Через хакерську атаку користувачі деякий час не могли потрапити на сайт, але станом на 15:30 фахівці відновили весь його функціонал, і на даний момент портал працює в звичайному режимі.

Комуналка
Комуналка

Кабмін вирішив питання комунальних боргів: українці заплатять за сусіда

Владі запропонували списати майже 80 мільярдів гривень заборгованості, яка продовжує рости, за житлово-комунальні послуги. При цьому уряд хоче частина боргів покрити споживачами, які не мають боргів і справно оплачують свої комунальні послуги. Про це на своїй сторінці в Facebook написав експерт у сфері енергетики, голова Асоціації споживачів енергетики і комунальних послуг Андрій Герус.

Банк
Банк

Українці штурмують банки в спробі врятувати свої кровні

Українські банки не дуже розташовують до себе довіру громадян, оскільки ніхто не може передбачити, що станеться з ними через деякий час. Враховуючи, що фінансовий добробут українців залишає бажати кращого, природно, що кожен сильно переживає за збереження своїх тяжко зароблених грошей. У той же час, тримати їх вдома небезпечно, та і безглуздо, тому люди, як правило, несуть їх у банки і кладуть на депозити, в надії хоч трохи примножити свої заощадження.