Щоб українцям краще розумяти, що відбувається з майбутніми виборами в Україні, було створено Особистий кабінет виборця. З початку передвиборчої компанії сервісом вже встигли скористуватись майже 300 тисяч виборців. Громадянам пояснили, як перевірити, чи є ви у списках виборців та правильність даних.

Прл це пише НВ.

Як зазначив керівник служби Державного реєстру виборців Олександр Стельмах, через електронні сервіси Державного реєстру виборців свої питання до ЦВК поставили понад 1,5 тисячі українців.

голосування

На офіційному сайті Державного реєстру виборців ви знайдете спеціальний електронний сервіс, за допомогою якого можна створити особистий кабінет виборця.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

вибори в Україні

У ньому громадяни мають можливість, не виходячи з власної оселі, отримувати та уточнювати інформацію про себе та членів родини, перевіряти правильність внесення своїх персональних даних до Державного реєстру виборців через інтернет. Також через нього можна звернутись за консультацією щодо ходу передвиборчої кампанії.

Нагадаємо, колишній президент Польщі Олександр Кваснєвський дав оцінку шансам Володимира Зеленського на майбітніх виборах президента України.

Як повідомляв портал Знай.ua, конкурент Петра Порошенка на президентських виборах 2019 подав позов до суду з вимогою скасувати реєтрацію до списків кандидатів на пост глави нинішнього гаранта.

Також Знай.ua писав про те, що за прогнозами соціологів, у відомого українського шоумена Володимира Зеленського є великий шанс перемогти у другому турі президентських виборів.

Дивіться: Володимир Зеленський розповів про зв'язки з Коломойським