У вівторок, 12 березня, на закритті міжбанку було зафіксовано різке падіння гривні щодо долара.

Про це повідомляє Міністрество фінансів.

Як зазначається, станом на 17-00 котирування було на рівні 26,53 - 26,56 гривні за долар. Таким чином, національна валюта втратила понад 20 копійок.

Водночас подорожчало євро - 29,90 - 29,93 гривні. Зазначимо, найбільше валюта коштувала о 16-й годині - 29,92 - 29,95.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Національний банк України встановив на 12 березня курс долара - 26,31 грн, а євро - 29,58 грн.

Торги закрилися на рівні 26,53 - 26,56 гривні за долар.

Додамо, на початку тижня фінансові аналітики прогнозувала подальше падіння долара щодо гривні. На кінець тижня не виключено, що вартість долара на міжбанку наблизиться до позначки 26 грн/дол.

2019 рік почався з курсом в 28,1 грн/$, а за станом на 7 березня вартість "зеленого" Націнальний банк знизив до позначки 26,4 грн/$.

Нагадаємо, клієнти ПриватБанку скаржаться на зняття з рахунків банком великої суми комісії за оплату послуг ЖКГ. Працівники фінустанови пояснили, що банк знімає 3% при оплаті за текомунікаційні послуги та комуналку, якщо сума оплати понад десять тисяч гривень.

Як повідомляв портал Знай.ua, за перший місяць нової послуги - купівлі валюти онлайн, українці скупили рекордну суму. Громадяни придбали близько 52 мільйонів доларів у лютому та на початку березня.

Також Знай.ua писав про те, що шахраї під виглядом співробітників ПриватБанку влаштували в соцмережах "лотерею" та пропонують громадянам виграти значну суму грошей, виманюючи у довірливих українців останні копійки.

Дивіться: Скандал з ПриватБанком та платіжними картками