Національний спортивний комплекс "Олімпійський" вирішив проводити екскурсії в кімнати медичного контролю і допінг-контролю.

Про це повідомляється на сайті "Олімпійського".

Зокрема, на офіційному ресурсі спортивного комплексу йдеться, що звичайний маршрут для екскурсій трохи видозміниться через нещодавні події. Відомо, що відтепер бажаючі зможуть побувати у кімнаті медичного контролю, де зовсім нещодавно здав аналізи чинний гарант Петро Порошенко.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"НСК "Олімпійський" змінює звичний маршрут екскурсійних турів і пропонує всім гостям стадіону також відвідати кімнати медичного контролю і допінг-контролю. Екскурсії проводяться щодня (за винятком днів матчів) в 11:00, 13:00, 15:00 і 17:00 годин", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Відзначається, що тривалість нового маршруту складатиме близько 1 години. Проте він буде доступний лише протягом 10 днів, з шостого по 15 квітня.

"Вартість туру звичайна: 40-50 гривень - дитячий квиток; 80-100 гривень - дорослий квиток. Скористайтеся унікальною можливістю і відвідайте арену, де твориться історія України!", - наголошується в повідомленні.

Варто нагадати, що у п'ятницю, 5 квітня, кандидати у президенти Петро Порошенко та Володимир Зеленський завітали до столичних клінік для лабораторного дослідження крові на вміст алкоголю та наркотичних речовин. Цю подію, яку більшість українців назвало "політичним шоу", висвітлювали провідні ЗМІ країни.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Нагадаємо, команда Петра Порошенка переконана, що Володимир Зеленський не виконав обіцянку і не здав аналізи належним чином, про що заявив спікер виборчого штабу чинного гаранта Олег Медведєв на брифінгу в п'ятницю.

Як повідомляв "Знай.ua", кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський прокоментував скандал із віллою в Італії, який роздули підконтрольні його опонентам на виборах ЗМІ.

Також "Знай.ua" писав, що відомий політолог Юрій Романенко прокоментував скандал навколо дебатів кандидатів у президенти Петром Порошенком та Володимиром Зеленським, зокрема лабораторне дослідження крові на вміст алкоголю та наркотичних речовин, яке опоненти пройшли у п'ятницю, 5 квітня.

Порошенко зраджував армію - Arty Green. Чому військові голосують за Зеленського