Психолог розповіла про жести Зеленського і Порошенка

Зеленський і Порошенко

Швидше за все долю президентських виборів вирішить вміння кандидатів маніпулювати один одним. Поки обидва кандидати у президенти - Порошенко і Зеленський намагаються грати роль "сильного лідера", їх жести і міміка говорять про інше. Дебати в цій ситуації зіграють ключову роль. Спартак Субота, психоаналітик, член української асоціації психоаналізу розставив всі крапки над "і" щодо двох головних претендентів на президентство.

У Кривому Розі стихія принесла жителям багато неприємностей

Негода в Кривому Розі

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

На днях в Кривому Розі стихія розійшлася не на жарт. Негода жорстко вирувала, місто накрило дощами, а місцями зливою і градом. У Кривому Розі дощі йшли вже кілька днів поспіль, проте 12 квітня погода шокувала місцевих своєю міццю. Криворіжці повідомили про потужні зливи у різних мікрорайонах міста, а в районі "Артема" випав досить великий град.

Лондонські поліцейські відкрили вогонь під час нападу на українського посла

Напад в Лондоні

Нападник умисне наїхав на службовий автомобіль посла України у Великобританії Наталії Галибаренко, який стояв припаркованим біля будівлі посольства. Очевидці викликали поліцію. Правоохоронці заблокували автомобіль нападника. Втім, незважаючи на дії поліції, він зробив повторний таран автомобіля посла.

ЦВК зробила заяву щодо дати і часу проведення дебатів

Приміщення ЦВК

18 квітня, в четвер - спочатку 30 хвилин часу в ефірі державного мовника нададуть Володимиру Зеленському. Потім, окремо, у 20:51, слово передадуть Петру Порошенку. У той же час, в середу – 17 квітня – кандидати зможуть взяти слово, також протягом 30 хвилин кожен на Громадському Радіо.

На українському заводі пролунав потужний вибух

Наслідки вибуху

Фасадна стіна будівлі желатинового заводу в Лисичанську обрушилася в результаті вибуху. На місці інциденту загинула жінка. Зараз вже відомо, що повідомлення про вибух надійшло до рятувальників майже в шість ранку, вони одразу ж прибули на місце, де виявили тіло загиблої жінки, яка працювала на заводі. Відзначається, що потужний вибух стався під час запуску технічного обладнання.