Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 16 квітня.

Дебати на "Олімпійському": команди Зеленського і Порошенко уклали угоду

Команди кандидатів в українські президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського уклали тристоронню угоду з НСК "Олімпійський", про що стало відомо зі слів представника штабу Порошенка Олега Медведєва, які він озвучив під час брифінгу у вівторок,16 квітня.

Тарифи, кумівство і безпека: українці звернулися з жорсткими вимогами до нового президента

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Київський міжнародний інститут соціології опублікував результати вельми цікавого опитування. Результати якого свідчать про те, що більшість опитаних українців думають, що новообраний президент в першу чергу повинен врегулювати ситуацію з "драконівськими" цінами на комунальні послуги.

Пожежа в Соборі Паризької Богоматері: перші версії про причини

Пожар у Соборі Паризької Богоматері тривав майже 12 годин і його локалізували лише до 5 ранку 16 квітня за київським часом. На місці працювали сотні рятувальників, які робили все можливе, щоб вціліло як можна більше від символу Франції.

У вогні були знищені унікальні середньовічні елементи будівлі, конструкції, які створювалися сотні років тому і збереглися до наших днів. Експерти відзначають, що збиток, який завдала руйнівна стихія, не можна розцінювати тільки з фінансової точки зору.

Великдень 2019: яку погоду обіцяють синоптики, скільки відпочинемо, і чим краще пригощати рідних

Менш ніж через два тижні українці відзначатимуть Великдень. Так склалося, що це свято плавно перейде в травневі свята, тому українці матимуть тривалі вихідні. Як правильно відсвяткувати одне з головних християнських свят, чим пригощати рідних та якою буде погода?

Ковальчук розповіла про другий сезон "Кріпосної": "Потрібно буде захищатися"

Костюмована драма "Кріпосна" стала одним з найпопулярніших вітчизняних серіалів. Творці картини запевняють, що це наймасштабніший проект в Україні за останні кілька років. Події у фільмі розгортаються у часи благородної епохи 19 століття. Шанувальники серіалу відзначають неймовірну атмосферу, захоплюючий сюжет і підступні інтриги серіалу, які приковують увагу.