Буквально нещодавно з'ясувалося, що ПАТ "Укрзалізниця" у черговий раз оскандалилася. Так, пасажири показали в соціальній мережі дах вагона в поїзді, який протікає, №667Луцк-Чернівці.

На жахливі умови поскаржилася волонтер Іванелла Малчевська на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що у вагоні було холодно і брудно, а зі стелі і вікон стікала дощова вода. Більш того, мокрими була не тільки підлога, але і спальні місця, за які сплатили пасажири, розповіла дівчина.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Моє 49 місце і верхнє над ним - 50 - були мокрющие, а до вечора - на них вже сформувалися калюжі (на підлозі, до речі, теж були калюжі)", - пояснила ситуацію волонтер.

За словами Іванелли, вона поскаржилася провідниці, на що та запропонувала дівчині "переселитися" на перше бокове місце, "де, зазвичай, стоять якісь незрозумілі мішки".

"Я виспалася, замерзла, але хоч на голову не крапало", - написала дівчина.

Geplaatst door Ivanella Malchevska op Maandag 6 mei 2019

Раніше повідомлялося про те, що український національний залізничний перевізник компанія "Укрзалізниця" часто шокує пасажирів умовами перевезення. Так, на цей раз радник голови Херсонської міської ради Галина Ляшевська зафіксувала на фото умови в поїзді №109 / 110 за маршрутом Херсон-Львів.

Нагадаємо, що компанія "Укрзалізниця" не раз вражала умовами перевезення у вагонах поїздів. Так, на цей раз пасажирка жахнулася тим, що всередині вагона був дощ. Пасажирка "Укрзалізниці" їхала поїздом № 162 сполученням Київ-Миколаїв.

Як повідомляв портал Знай.uа, в одному з поїздів компанії "Укрзалізниця" трапився черговий мовний скандал. У Львові провідниця поїзда №134 "Миколаїв - Івано-Франківськ" відповіла пасажиру, що розмовляти з ним українською мовою не збирається.

Також портал Знай.uа писав, що місцеві жителі Запоріжжя помітили недалеко від кільця на Північному шосе дивний тепловоз. Примітно, що техніку Укрзалізниці відразу прозвали "вбивцею".