Все більше українських політиків і чиновників вирішують записатися в спортзал для того, щоб вести активну роботу не тільки над законами в залі Верховній Раді, але і над власним тілом. Так, згідно з матеріалом видання "Сегодня" спортивних чиновників стає все більше.

Колишній заходів України та діючий лідер "Народного фронту" Арсеній Яценюк розповів і показав, як зазвичай, проходить його тренування і чим він займається:

Горизонтальна тяга з упором, загальна вага 132 кг, 3х5 по черзі.
Жим під кутом в хаммері, загальна вага 70, 3х5 по черзі.
Жим лежачи гантелі однією рукою, 35 кг, 3х5.
Тяга гантелі під нахилом однією рукою, 35 кг, 3х10.
Підйом ніг у висі на перекладині, 3х14.
Віджимання на кільцях, 3х14.
Вправи на м'язи кору в trx.
Підтягування паралельним хватом, 3х14.

Тренування

Чергове тренування: 1. Горизонтальна тяга з упором, загальна вага 132 кг, 3х5 почергово 2. Жим під кутом в хаммері, загальна вага 70, 3х5 почергово 3. Жим лежачи гантелі однією рукою, 35 кг, 3х5 4. Тяга гантелі під нахилом однією рукою, 35 кг, 3х10 5. Підйом ніг у висі на перекладині, 3х14 6. Віджимання на кільцях, 3х14 7. Вправи на м’язи кору в trx 8. Підтягування паралельним хватом, 3х14. А як тренуєтеся ви?

Geplaatst door Арсеній Яценюк op Woensdag 8 mei 2019

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

А лідер Радикальної партії Олег Ляшко переконаний, що "життя без спорту — це, як село без церкви". Він також хвалиться в соціальних мережах своїми тренуваннями, а нещодавно навіть провів майстер-клас ранкової зарядки в спортзалі.

Життя без спорту - як село без церкви!

Geplaatst door Олег Ляшко op Zaterdag 23 maart 2019


Новообраний президент України почав вести активне спортивне життя ще задовго до своєї нової посади і навіть встиг завести окремий блог, де показував, як накачати кубики до літа. Зараз Зеленський все частіше плаває і показує можливості на турніку.

Добрий ранок!!!))

Geplaatst door Володимир Зеленський op Zondag 7 april 2019


Мер Києва Віталій Кличко не забуває про своє спортивне минуле і навіть проводить ексклюзивні тренування. Так, наприклад, нещодавно він показав майстер-клас і провів повноцінне тренування з переможцем аукціону ProZorro. Це задоволення обійшлося в 150 тисяч гривень, а гроші були відправлені на благодійність.

Друзі! Сьогодні зранку провів спортивне тренування, яке раніше продали на благодійному аукціоні ProZorro за 150 тисяч гривень. Кошти збирали на купівлю апарату штучної вентиляції легень в дитячу клініку Інституту нейрохірургії. З Михайлом, який купив можливість потренуватися, зустрілися о 7-й ранку в спортзалі, де я зазвичай тренуюся. Після невеликої розминки тейпував йому руки та видав боксерські рукавички. Вирішив на практиці показати як тренуються боксери :-). Михайло впорався - витримав. Я подарував йому боксерські рукавички, в яких він тренувався та подякував за його благодійний вчинок, за допомогу дітям.

Geplaatst door Віталій Кличко op Dinsdag 10 oktober 2017


Позаштатний радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк здається зі спортзалу і не вилазить так, як показує ідеальну форму у своїх публікаціях.

Шкіряк

Нагадаємо, раніше Комаровський закликав взятися батьків за розум, щоб не заробити хронічні хвороби.
Як повідомляв портал "Знай.ua", королева Великобританії Єлизавета друга готується до важливої події.
Також "Знай.ua" писав, що у Зеленського вирішили скасувати декомунизацию.