Донька Ірини Салтикової потрапила до лап розлюченого звіра. Під час прогулянки на дівчину напала агресивна тварина, про жахливий випадок вона повідомила на своїй сторінці в Instagram, пише Політека.

За словами дівчини, інцидент трапився близько півроку тому. На жорстокий звір напав на дочку зірки 90-х вівчарка напала. Ірина і Аліса відправилися погуляти, і зустріли вівчарку, яка накинулась на дівчину. У сутичці з твариною вона сильно постраждала:

"Мене покусав за особу вівчарка, фото не буду публікувати, так як видовище не для слабкодухих. Були розірвані верхня і нижня губа, перегризена рука, оскільки від звіра довелося відбиватися. Моя матуся була присутня при цьому жаху, але зробити нічого не могла. В страшній паніці вона, закривавлену мене, посадила в машину і привезла в клініку "Лапино"", - написала дочка артистки в мікроблозі.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Аліса розповіла, що їм дуже пощастило - у лікарні чергував пластичний хірург, який терміново провів операцію. Прокинувшись після наркозу, Аліса побачила результат роботи лікаря. Вона побоювалася, що назавжди залишиться з понівеченим обличчям. Але медики зробили акуратно. Реабілітація йшла успішно, але сталася деформація губи, так як в місцях розривів утворилося багато рубцевої тканини.

Вже 26 травня пластичні хірурги провели ще одне оперативне втручання. Після нього шрам повністю зник. Дівчина опублікувала фотографію, на якій рубця зовсім не видно. Вона подякувала лікарям за повернення їй колишньої краси. А також звернулася до користувачів соцмережі, які лягають на пластичні операції заради кращої зовнішності і закликала їх не йти на ризик без потреби.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.