У православному церковному календарі це день пам'яті двох святих з одним ім'ям Іустин: Іустина Філософа і Іустина Римського, а також інших мучеників, які постраждали в один і той же час за християнську віру. Інші назви свята: «Устинів день», «День Устина і Харитона», «Устин і Харитон».

Вважається, що Устин – покровитель чистих відносин, він захищає скривджених і слабких. Існує переказ, що дружина може змусити чоловіка вибачитися перед усіма людьми за несправедливе ставлення, і він зобов'язаний це зробити. Якщо ж він підніме на неї руку, то всі люди будуть вважати його пропащим і почнуть ігнорувати. Тому можете помолитися святому Іустину, щоб допоміг вам у ваших відносинах.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Якщо ви хочете, щоб настирливий залицяльник відв'язався від вас, то треба покликати цього чоловіка і дати йому вербову гілочку. Ще можна просто застромити її між своїми слідами або між собою і набридливим хлопцем. Якщо ж ви хочете знайти сімейне щастя, то потрібно провести цей вечір з коханим.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Сьогодні потрібно говорити тільки правду. Якщо збрехати, то відсохне язик. День добре підходить для з'ясувань відносин. Можна спокійно сказати чоловікові про його алкогольної залежності. Можете навіть покликати сусідів. Це повинно допомогти.

Також сьогодні можна збирати в лісі цілющі трави, але тільки не виривайте їх з коренем, якщо сам корінь вам не потрібен. Навіть в цьому випадку візьміть тільки його частину. Рослині потрібно вирости і на наступний рік, тому корінь залишають. Перед тим, як зірвати траву, потрібно вклонитися на всі сторони світу, попросити вибачення та дозволу у землі поділитися силою з рослинами. Це дозволяє зробити лікувальну силу трав вище.

Народні прикмети на 14 червня

Ще вважається, що можна помазати кисляком обличчя, а сировоткою волосся і залишити ненадовго. Потім змивають яйцем або травою мильнянки. Це допоможе волоссю стати густим і блискучим.

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом на початку літа. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.