Україна - Південна Корея: онлайн-трансляція фіналу ЧС з футболу U-20

Пряму трансляцію фіналу Молодіжного чемпіонату світу 2019 року, який завершується в Польщі, між збірними України і Південної Кореї муст побачити кожен. Поєдинок відбудеться у суботу, 15 червня, розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Український журналіст мало не побив священика в прямому ефірі: "Говоритимете це бабусям, яких обкрадаєте"

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
Різка перепалка закінчилася звинуваченнями в спробі "лізти в політику". Український журналіст, телеведучий каналу "1+1" Сергій Іванов поскандали зі священиком Олександром Дедюхиным на полях Всеукраїнського фестивалю блогерів «Дніпровський пост».

Відео конфлікту з'явилося на Youtube-каналі Романа Скрипина.

Зеленський і Аваков на Донбасі: що відбувається просто зараз

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 15 червня, знову поїхав на Донбас. Як повідомляє telegram-канал "Черговий по Донбасу", Зеленський відвідав металургійний комбінат ім. Ілліча в Маріуполі.

Привід для поїздки - сьогодні заплановано підписання меморандуму про початок будівництва комплексу кисневого блоку на ММКІ з участю французької сторони. Тому на зустрічі є і посол Франції в Україні Ізабель Дюмон.

Уся народна "любов" українців опинилася на обличчі у Порошенка, в прямому сенсі: красномовне фото

Українці жорстко показали справжню "народну любов" до Петра Порошенка на вулиці одного з українських міст.

Оздоблену рекламу "нової" політичної сили "Європейська солідарність" колишнього українського президента опублікував у Facebook Михайло Шнайдер.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Відомий політолог і експерт Юрій Романенко розповів, що "старі обличчя" подібні "динозаврам" і будуть знищені коміком-метеоритом - Володимиром Зеленським.