Потужний вибух сколихнув окупований Донецьк вранці 19 червня. Кадри жахливого інциденту публікують в соціальних мережах місцеві мешканці. За попередньою інформацією, це сталося біля Петровського виконкому, пише Політека.

Разом з тим, очевидці в соцмережах зазначають, що снаряди прилетіли нібито у двір дитячої лікарні №4 біля ДК "Петровський".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Місцеві жителі відзначають, що такого "гарячого" ранку не було давно. "Жах!" Люди описують в коментарях до відеокадрів свої відчуття і страх від потужних вибухів.

Як ми раніше писали, сили ООС закріпилися на нових позиціях в Мар'їнці. Зазначимо, що частина міста, яку до недавнього часу частково контролювали бойовики, тепер знову перебуває під українським прапором.

"Ми знаходимося на краю Мар'їнки. Все, що далі – Донецьк. Нас розділяє буквально сотня метрів від Донецька", - говорить на відео один з бійців ВСУ.

Нагадаємо, Путін нагнав під український кордон 80-тисячне військо: в Генштабі зробили тривожну заяву.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У Генштабі ЗСУ жорстко закрили керченський питання

Також Знай.ua" писав про те, що Російські паспорти голосно відгукнуться Путіну: ЄС готує удар по РФ