Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 21 червня.

Суд виніс вирок вбивці Даші Лук'яненко: з'явилися перші фото і відео

В Одесі Київський районний суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту підозрюваного у вбивстві 11-річної Дар'ї Лук'яненко Миколи Тарасова.

Про що насправді говорили Меркель і Зеленський: "Ми вже спілкуємося 10 секунд, а ви не попросили…"

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Артист студії "Квартал 95" Євген Кошовий у новому випуску ЧистоNews розповів про офіційний візит президента України Володимира Зеленського в Берлін. Відповідне відео з'явилося на офіційному каналі ЧистоNews відеохостингу YouTube.

Президент України здійснив кілька закордонних візитів. У тому числі Зеленський прилетів у Німеччину, де провів зустріч з канцлером Ангелою Меркель. Вони обговорили важливі питання, проте один діалог все ж не потрапив на камери.

40-річна Лорак захопила апетитною дупою: неймовірна фігура, ідеал

Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася досить відвертим фото, позуючи в облягаючому платті оливкового кольору і босоніжках на величезній платформі. Так, артистка засвітила розкішну фігуру, а ще присвятила слова любові новому залицяльнику Єгору Глібу.

Зеленський терміново звернувся до українців через відставку Авакова: "Спасибі..."

Президент України Володимир Зеленський сказав спасибі "за громадянську позицію" і висловив надію, що люди "однаково з ним розуміють обов'язки дотримуватися Конституції і закону". Він відмітив, що на даний момент відсутні законні підстави для того, щоб президент брав участь у звільненні керівника МВС Арсена Авакова.

Держава в смартфоні: команда Зеленського пояснила, як полегшити життя українцям

Сьогодні, 21 червня, у Зеленського розповіли про "Державу в смартфоні" - це електронний проект, після впровадження якого в Україні планується надавати всі державні послуги через гаджети. Для цього користувачеві потрібен лише цифровий підпис.