Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 28 червня.

Про що Путін і Трамп шепотілися на зустрічі в Японії: сумний фінал для Донбасу

28 червня відбулася зустріч президента США Дональда Трампа і президента Росії Володимира Путіна в Японії. Політики розмовляли півтори години за участю делегацій. Які висновки можна зробити із зустрічі лідерів країн?

На початку бесіди Трамп пожартував про російське втручання у вибори, пригрозивши Путіну пальцем. Як повідомили пізніше в Білому домі, президенти обговорили ситуацію в Ірані, Сирії, Венесуелі та в Україні.

Популярні новини зараз
Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Верховний суд прийняв рішення про громадянство Саакашвілі: остаточно і безповоротно

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвили

Верховний суд закрив провадження у справі про громадянство колишнього голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі. Про це суд повідомив в Facebook.

Верховний суд у складі колегії суддів Касаційного адмінсуду прийняв відмову Саакашвілі від позову про визнання незаконним та скасування указу президента від 26 липня 2017 року N196 "Про припинення громадянства України".

Порошенко виліз на дзвіницю церкви і уявив себе мало не Богом: приголомшливе відео

П'ятий президент України, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко подорожує Україною і відвідує різні місця, для популяризації своєї партії перед виборами. Так, днями він побував у Волинській області, де вразив своєю поведінкою.

Зеленський анонсував нову Конституцію: як зміниться головний закон

Президент України Володимир Зеленський з нагоди Дня Конституції України анонсував випуск нового Основного Закону і він буде для дітей. Про це він повідомив на своїй сторінці в соцмережах.

Зеленський без краватки і з друзями відзначив День Конституції: просто і без пафосу

Президент України Володимир Зеленський разом з народом святкує День Конституції. На своїй сторінці в Instagram глава держави показав, як зазначає цей особливий день.

На змінку, що з'явилася в соцмережі, Зеленський разом зі своєю командою сидить за святковим столом. Президент разом з проедставниками АП позбулися ділових костюмів і посиділи "по-простому".