Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 5 липня.

Українці вибухнули після фото з Зеленським на тлі Ніагарського водоспаду: "Все, не показуйте, Петі погано"

У період з 1 по 3 липня президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою перебували з офіційним візитом у Канаді. Під час поїздки Зеленський провів ряд зустрічей, зокрема з прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, Міністром закордонних справ Христею Фріланд і членами канадського парламенту і представниками ділових кіл.

Сивохо зі "Слуги народу" Зеленського благає українців про допомогу: "Зараз у мене вдома біда"

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Популярний український шоумен, а також кандидат у народні депутати від партії "Слуга народу" 49 округу Сергій Сивохо записав відеозвернення до жителів Донбасу, де він балотується в народні депутати.

"Прощальні" рішення Гройсмана обернуться для українців пеклом: "Доросла людина не зможе вижити"

Українські пенсіонери отримують просто феноменальну зарплату завдяки Кабміну на чолі з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом.

Блогер Михайло Шнайдер звернув увагу на економічну катастрофу і розкрив деталі на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Криві хіпстери, бордель Ахметова і персональні секти: Лесев показав, як Рада "змінює обличчя"

Ситуація навколо парламентських виборів загострюється з кожним днем все більше. І це не дивно, бо українці вже втомилися від великої кількості партій, обіцянок та інших атрибутів Верховної Ради.

Яким буде голосування і його можливі результати, на своїй сторінці в Facebook передбачав відомий журналіст Ігор Лесев. На його думку 8 скликання взагалі нагадувало смітник.

Геращенко спробувала пожартувати над Зеленським і перенесла столицю Голландії: ганьба на всю країну

Ірина Геращенко
Ірина Геращенко

Віцеспикер Верховної Ради України і соратниця колишнього президента Петра Порошенка Ірина Геращенко хотіла підкреслити помилку прес-служби президента Володимира Зеленського. Однак сама ж допустила помилку.