Євробляхеров почнуть безжально штрафуватимуть: точна дата

Власникам нерозмитнених автомобілів з іноземною реєстрацією в Україні загрожують штрафи вже з 22 серпня. Про це повідомив голова Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів Олег Назаренко.

Експерт вважає, що Верховна Рада 8-го скликання вже навряд чи розгляне пропозицію президента Володимира Зеленського зробити поблажки для євробляхерів. А нова Рада може просто не встигнути відстрочити дію штрафів.

Зеленський терміново збирає силовиків

Президент Володимир Зеленський збирає глав ГПУ, МВС, СБУ і поліції, щоб вони доповіли про розслідування вбивства Павла Шеремета.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Володимир Зеленський у вівторок, 23 липня, заслухає доповідь правоохоронних органів про хід розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета. Про це повідомляє Офіс Президента у Facebook.

Відому активістку жорстоко вбили

У Росії жорстоко розправилися з відомою громадською активістко, яка відстоювала права ЛГБТ.

21 липня в Санкт-Петербурзі вбили ЛГБТ-активістку Олену Григор'єву - жінку зарізали, завдавши вісім ножових поранень. Про це повідомляє "Фонтанка".

Скандальний дружок Порошенко образився через програш на виборах

Близький соратник екс-президента Петра Порошенка Олександр Грановський зазнав фіаско на виборах, поступившись місце кандидату від “Слуги народу” Олександру Куницькому. Одіозний політик Порошенко вже прокоментував подію у своєму Facebook.

"Я не ідіот. Мені справді здавалося, що я все роблю правильно. Я завжди всі рішення приймаю сам і несу за них відповідальність. Я дійсно намагався для харків'ян і дуже хотів харків'янам сподобатися. Все, що я робив, не було подвійного дна, прихованих мотивів і черв'яка в душі. Але...вийшло так, як вийшло. Повірили мені людей виявилося недостатньо для того, щоб від їх імені та за їх дорученням працювати в українському Парламенті. Цим займеться інша людина", - написав Грановський.

ЦВК опрацювала майже 100% протоколів - хто точно проходить у Раду

Центральна виборча комісія опрацювала 79,15% протоколів голосування на виборах до Верховної Ради України.

Президентська партія "Слуга народу" продовжує незначне зростання і підбирається до 43%. А ось "Оппоплатформа", навпаки, опустилася – вже менше 13%.