В Україні стрімко зростають ціни. Збільшення цін на собі вже суттєво відчули запоріжці. В першу чергу сильно подорожчала картопля.

Овочі сильно виросли в ціні..

На головний овоч країни ціни зросли в 1,9 разу порівняно з минулим роком, повідомляє Головне управління статистики в Запорізькій області.

Згідно зі статистикою, на першому місці в списку по зростанню цін, овочі. Овочеві культури в цілому подорожчали на 37%, молоко – на 3,9%. У той же час відносно низькими цінами радують фрукти і ягоди, а також курячі яйця – вони подешевшали відповідно на 23,7 і на 28,9 відсотків.

Найбільше подорожчала картопля.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що восени подорожчають деякі категорії товарів. Головними чинниками таких змін є погані погодні умови, подорожчання польових робіт, експортно-імпортна динаміка і курс валют.

Як повідомляв Знай.иа, в Україні почало вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.