Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 29 серпня.

Верховна Рада призначила прем'єр-міністра України

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

У четвер, 29 серпня Верховна Рада дев'ятого скликання розпочала роботу. На перше урочисте засідання після дострокових виборів 21 липня прибули запрошені гості. Новий парламент розпочав свою роботу о 10:00 з урочистого засідання. Президентська партія "Слуга народу" отримала права коаліції.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Перший день Ради: засмаглі опозиціонери, пил в очі "зеленим" і дивне затримання поліцією – що залишилося за кадром

Верховна рада
Верховна рада

Трансляцію першого робочого дня новообраного парламенту кожен міг дивитися в прямому ефірі телеканалу Рада. Тому переповідати пафосну промову колишнього спікера ВР Андрія Парубія, де він нахвалював себе і команду Порошенка, ми не будемо, або розповідати про те, як прем'єр Володимир Гройсман подав у відставку – все це можна було побачити по телевізору.

Зеленський призначив друга дитинства Баканова головою СБУ: пообіцяв змінити все за рік

Іван Баканов
Іван Баканов

Івана Баканова на першому засіданні Верховної Ради дев'ятого скликання обрали новим головою СБУ. За друга дитинства президента Зеленського проголосувало 319 народних депутатів. Про це повідомляється в телеграм-каналі Klymenko Time.

Порошенко вирвав у журналіста телефон просто з рук: "Транслюйте далі", епічне відео

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Сьогодні, 29 серпня новий парламент зібрався на першому засіданні. Колишній президент, а тепер депутат Верховної Ради із фракції "Європейська солідарність" Петро Порошенко спробував вирвати з рук журналіста видання "Правовий контроль" Артура Журбенка телефон. Про це сам Журбенко повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Зеленський запропонував залишити Авакова: "Ми будемо його підтримувати"

Президент України Володимир Зеленський на засіданні майбутньої фракції партії "Слуга народу" запропонував на посаду міністра внутрішніх справ кандидатуру чинного глави МВС Арсена Авакова. Депутат фракції Слуга народу Роксолана Пидласа підтвердила цю інформацію.