Білий дім оприлюднив стенограму розмови президента США з Зеленським

Адміністрація президента США Дональда Трампа оприлюднила стенограму його розмови з президентом України Володимиром Зеленським.

Повну розшифровку бесіди дозволив опублікувати Трамп своїм указом від 24 вересня.

Розшифровка розмови викладена на п’ятьох сторінках.

Раніше саме ця бесіда Трампа з Зеленським стала причиною для початку розмов про імпічмент американському президенту.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

СБУ терміново звернулася до українців з важливим застереженням

Служба безпеки України рекомендує українцям утриматися від поїздок до Росії, а також на окуповані території РФ.

В СБУ заявляють, що під особливою увагою російських спецслужб перебувають українські військовослужбовці, представники правоохоронних органів, органів влади і управління, учасники АТО, учасники українських патріотичних організацій. На думку СБУ, саме ці громадяни найбільше ризикують бути затриманими і звинуваченими у скоєнні вигаданих спецслужбами РФ злочинах.

В Україні змінилися правила отримання водійських прав: "домовитися" вже не вийде

В Україні змінилися правила отримання водійських посвідчень і їх термін придатності.

Так, тепер на відеокамеру буде записуватися не тільки процес здачі теоретичної частини водійського іспиту, але і з практичної. Міністерство внутрішніх справ прийшло до такого рішення, щоб викорінити можливість пропозиції чи вимоги хабара.

Голлівудська легенда Демі Мур розповіла про пережите у дитинстві насильство

Демі Мур зробила відверте зізнання у своїй автобіографічній книзі "Навиворіт".

Легендарна голлівудська акторка, колишня дружина Брюса Вілліса ізналася, що пережила зґвалтування, коли їй було всього 15 років. Причому винуватицею злочину, по суті, була її мати.

Акторка написала у книзі, що її мама зловживала алкоголем і часто міняла чоловіків. Один з них зґвалтував Мур, а потім заявив, що її мама продала її йому за 500 доларів. Після пережитого майбутня легенда кіно пішла з дому.

Хвора на рак Заворотнюк написала заповіт

Нещодавно стало відомо, що Заворотнюк прийшла до тями, і зайнялася вивченням важливих документів. В клініці припускають, що ймовірно рідні акторки поспішили залагодити паперові формальності.

Раніше повідомлялося, що Анастасія Заворотнюк володіє майном на 500 мільйонів рублів.