Путін готується до масштабної війни: всі сили спрямує на Україну, з'явилося тривожне попередження

Стало відомо, що директор Центру досліджень армії, конверсії і роззброєння (ЦДАКР) Валентин Бадрак розповів, що РФ планує масштабну війну з Україною.

Так, на початок поточного року оснащеність збройних сил Російської Федерації збільшилася на цілих 61%.

Володимир Путін
Володимир Путін

Грета Тунберг відреагувала на слова Путіна: "Добрий, але..."

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Стало відомо, що 16-річна шведська школярка і екоактивістка Грета Тунберг, яка стала відома всьому світу завдяки важким зусиллям щодо збільшення обізнаності про кліматичну кризу, відреагувала на коментарі президента Російської Федерації Володимира Путіна про її гучній виступу в ООН. Про це повідомляється на сторінці Тунберг в соціальній мережі Twitter.

Грета Тунберг
Грета Тунберг

Кортеж Лукашенка і Зеленського змусив українців замислитися, далеко не велосипед: відео

Україна активно обговорює зустріч президента Білорусі Олександра Лукашенка з Володимиром Зеленським. Одну деталь історичної події житомирці точно запам'ятають надовго - президентські кортежі, заради яких перекривали рух в місті.

У мережі опублікували відео, на якому можна побачити десятки машин, що привезли президентів Білорусі та України Лукашенка та Зеленського до Житомиру на Форум регіонів.

зустріч Зеленського з Лукашенком
зустріч Зеленського з Лукашенком

Олена Зеленська з президентом привітали українських вчителів: "Ми пишаємось..."

Дружини президента Володимира Зеленського Олена оприлюднила на офіційній сторінці в Іnstagram допис, як вони вітали найкращих вчителів України із професійним святом.

В Офісі Президента привітали українських вчителів, які є фіналістами конкурсів "Учитель року – 2019" та Global Teacher Prize Ukraine 2019.

Чому гривня міцнішає, а продукти дорожчають? Економісти розклали все по поличках

На початку жовтня українців почало турбувати питання, що відбувається з курсом гривні на валютному ринку. З'явилися підозри про девальвацію гривні, тому що вже першого тижня жовтня гривня сильно втратила позиції - з 24,08 гривень за долар курс виріс до 24,88 гривень/долар.

супермаркет
супермаркет