Стало відомо, що 16-річна шведська школярка і екоактивістка Грета Тунберг, яка стала відома всьому світу завдяки важким зусиллям щодо збільшення обізнаності про кліматичну кризу, відреагувала на коментарі президента Російської Федерації Володимира Путіна про її гучній виступу в ООН. Про це повідомляється на сторінці Тунберг в соціальній мережі Twitter.

Так, приміром, про це свідчить зміни опису профілю юної активістки в соціальній мережі Twitter.

"Добрий, але погано інформоване підліток", - написала шведська школярка.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Слід підкреслити, що раніше глава держави Володимир Путін повідомив, що не поділяє захоплення щодо виступу 16-річної дівчинки в ООН.

Путін стверджує, що Грета є "доброю дівчинкою", але школярці ніхто так і не розтлумачив те, що "сучасний світ складний і різноманітний"

Нагадаємо, що у Франції звільнили з посади голови культурного фонду після того, як він закликав у соцмережі "ліквідувати" 16-річну екоактивистку Грету Тунберг.

Як повідомляв портал Знай.ua, у містечку Норфолк 13-річна екоактивистка Надя Спракс змінила місце навчання. Причиною переходу в іншу школу стали постійні знущання і нападки з боку однолітків. Діти знущалися над Надею з-за того, що вона збирала сміття.

Також портал Знай.ua писав, що актор і ексгубернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер подарував 16-річної кліматичної активістці з Швеції Грете Тунберг електромобіль Tesla Model 3.