Зеленський розбив мрії Коломойського про Приватбанк: "Захищатиму лише інтереси України"

29 жовтня президент Володимир Зеленський заявив, що олігарх Ігор Коломойський не поверне собі "ПриватБанк". Про це глава держави сказав під час виступу на інвестиційному форумі RE:think. Invest in Ukraine у Маріуполі.

"Хочу звернутися до всіх. Якщо хтось вважає, що можна повернути банк колишньому власнику - ні, це неправда", - зауважив Зеленський.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Депутати вирішили, як карати за кнопкодавство: відрубати руки, позбавляти мандата або відправляти за ґрати

кнопкодавство
кнопкодавство

Народні депутати таки визначилися з сумами, які їм доведеться заплатити, якщо вони вирішать проголосувати у сесійній залі за своїх колег.

Сьогодні, 29 жовтня, вони прийняли законопроект "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо забезпечення особистого голосування народними депутатами України".

Розведення військ на Донбасі: що необхідно знати, карта і деталі операції

Володимир Зеленський на Донбасі
Володимир Зеленський на Донбасі

29 жовтня армія Збройних сил України і бойовики "Л/ДНР" почали розведення військ у районі міста Золоте (Луганська область) і міста Петровське (Донецька область).

Розведення в районі Петровського проходить в полі і безконфліктно. При цьому в районі Золотого лінія розмежування ділить надвоє кілька селищ, які після розведення сил опиняться в "сірій зоні".

ПЦУ отримала визнання Елладської церкви, "московські попи" вставили п'ять копійок: "Це ніж у спину"

глава ПЦУ митрополит Епіфаній
глава ПЦУ митрополит Епіфаній

Митрополит Київський Епіфаній отримав офіційний лист від предстоятеля Елладської церкви, архієпископа Ієроніма, в якому підтверджується остаточне визнання Православної церкви України.

У листі вказується, що відтепер між двома церквами немає ніяких перешкод для євхаристійного спілкування.

Нардепи "Слуги народу" поділилися таємницями бесіди з Зеленським: "Президент знову попросив..."

Слуга народу
Слуга народу

Президент Володимир Зеленський під час засідання фракції "Слуга народу" звернувся до народних депутатів з проханням підтримати у другому читанні проект закону "Про незаконне збагачення". Про це стало відомо завдяки заяві першого заступника голови фракції "Слуга народу" Олександра Купрієнка.