Брудна схема новообраних українських нардепів вилізла назовні

Сергій і Юлія Льовочкіни – чинні депутати українського парламенту від "Опозиційної платформи – За життя" були замішані у схемі відмивання російських бюджетних грошей.

Як виявилося, українські нардепи були власниками латвійського банку Trasta Komercbanka, який причетний до масштабної схеми, за якою виводилися мільярди доларів з російського держбюджету.

Загибель підлітка в Прилуках викликала народний гнів

В Прилуках, Чернігівська область, 29 жовтня знайшли мертвим на залізничних коліях Дениса Чаленко, 14-річного школяра. За офіційною версією слідства, хлопчик загинув у результаті нещасного випадку на шляхах. Але батьки загиблого і жителі міста не згодні з цим. Вони впевнені, що підлітка забили на смерть, а потім кинули на рейки.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Під місцевим відділенням поліції жителі Прилук влаштували протести. Люди вже змогли домогтися того, щоб начальника поліції звільнили з посади, а справою про смерть Дениса Чаленко зайнялися в Головному слідчому управлінні Києва.

Місцеві вибори в Україні: у Зеленського повідомили, коли відбудуться і скільки коштуватимуть бюджету

Місцеві вибори повинні відбутися в Україні 25 жовтня 2020 року. Під час виборів українці будуть голосувати за нових депутатів та голів міських, районних, сільських рад.

Оксана Маркарова, міністр фінансів, повідомила, що на проведення місцевих виборів в Україні уряд збирається виділити 2 млрд 154 млн гривень до 2020 року. Про це вона розповіла журналістам під час презентації бюджету на 2020 рік у другому читанні.

Контррозвідка СБУ показала зрадників, яких обміняли на наших полонених

Контррозвідка Служби безпеки розповіла про російських військових і шпигунів, які брали участь у бойових діях на боці "Л/ДНР". Агентів Кремля звинувачували у державній зраді.

Українські військові викрили агентів, які працювали на 316 розвідувальний центр ГУ ГШ ЗС РФ, який дислокується в Новоросійську Краснодарського краю.

Наголошується, що його співробітники брали участь у анексії Криму і проводили розвідувальні операції проти України.

Кабмін подав проект бюджету-2020 до другого читання: прем'єр Гончарук представив документ

Кабінет міністрів України представив підготовлений до другого читання законопроект про бюджет-2020. Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук презентував основні показники на наступний рік.

Документ містить закладені кошти на проведення земельної реформи та запровадження ринку землі.