Екс-президент Порошенко оскандалився новим відео з Томосом

Колишній президент України, а нині народний депутат від партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко продовжує піариться на Томосі, який під час його правління отримала Українська православна церква. Так, у телеграм-каналі Klymenko Time з'явилося нове відео з екс-президентом, на якому він позує в офісі партії з тим самим Томосом в руках.

Українці вибухнули іронією після відео Порошенка з Томосом.

Герус не чоловік, а Ляшко маріонетка? Стало відомо, чому політики влаштували "бійку року"

Правоохоронці відкрили справу за фактом бійки Ляшка з Герусом. Самі ж фігуранти інциденту заяви в поліцію не писали, але кожен по-своєму пояснили причину бійки.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

При цьому Ляшко заявив, що не переживає за те, що сталося, і каже, що переконався втому, що Герус не справжній чоловік.

Найбагатший чоловік Китаю роздав українцям поради

На Київському економічному форумі виступив найбагатший чоловік Китаю – мільярдер Джек Ма. Він багато говорив про Україну – як про проблеми, так і про хороше, крім того, багач роздав поради, які можуть допомогти українцям стати успішними.

Зокрема, Джек Ма порадив думати кругом, навіть на унітазі, і не ходити у бізнес-школи.

Джек Ма і Зеленський, фото president.gov.ua

Нові правила отримання субсидій змінили все: хто може залишитися без виплат

Виявилося, що деякі українці можуть не отримати субсидій. Усе через новий механізм отримання грошової допомоги від держави, який почав діяти з 1 жовтня 2019 року.

За новими правилами українці не отримають субсидію, якщо опалювальна площа житлового приміщення перевищує 120 кв. метрів для квартир у багатоквартирному будинку, 200 кв. метрів для індивідуальних будинків, а будь-який член сім'ї має у власності транспортний засіб, що підлягає державній реєстрації і з дати випуску якого пройшло менш як п'ять років чи у складі домогосподарства або в складі сім'ї члена домогосподарства є особи, які досягли 18-річного віку за станом на початок періоду, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії.

Росія відновила продаж квитків до України

Стало відомо, що російський перевізник "Гранд сервіс експрес" почав продавати квитки на пасажирські потяги до тимчасово окупованного РФ Криму.

Потяги будуть ходити кожен день через Кримський міст починаючи з 23 грудня 2019 року.