Верховна Рада протягла закон про ринок землі

У середу, 13 листопада Верховна Рада прийняла в першому читанні законопроект про відкриття ринку землі в Україні.
Це рішення підтримали лише депутати з фракції "Слуга народу" - 227, та окремі позафракційні депутати - 16 голосів. Всього разом 240 голосів "за".

Тимошенко несподівано переходить в опозицію через скандальний закон

Відома українська політик Юлія Тимошенко вийшла до преси після голосування за скандальний земельний закон і разом з колегами-депутатами з партії заявила, що "Батьківщина" йде в опозицію. За словами Тимошенко, вона збирається "виводити людей на майдани", а також її партія буде звертатися до Конституційного суду для роз'яснення цього закону.

Ляшко влаштував бійку з Герусом в кофтині за 160 тисяч

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко прибув в аеропорт Бориспіль тиждень тому в куртці від італійського бренду класу люкс. Саме в такій дорогій "амуніції" Ляшко прийшов на скандальний "бій" з депутатом від "Слуги народу" Андрієм Герусом.

Як з'ясувалося, куртка-бомбер, в якій він був того дня, від італійської компанії Loro Piana. Виконана вона з чистого кашемір і коштує 5949 євро або 161 634 грн.

У листопаді субсидії можуть не нарахувати: що робити й куди звертатися

В Україні змінили систему нарахування субсидій та оплати комунальних послуг. Вже з листопада українці отримуватимуть платіжки без врахування пільг, тобто в повному розмірі платежу.

Відтепер пільги на оплату комуналки отримуватимуть лише грошима, які будуть нараховувати органи соціального захисту населення. Відповідний механізм вводиться вперше, тому що через неточності в даних з технічних причин можуть бути випадки не нарахування окремим особам суми пільги за жовтень 2019 року. У такому випадку сума пільг буде нарахована наступного місяця.

В окупованому Криму катастрофа: страшна стихія накрила півострів

Через відсутність опадів в останні місяці окупований Росією Крим пересихає. Катастрофа вже не загарами, на півострові пересохли деякі річки, що загрожує людям, а також посівам та майбутньому врожаю. У російському Гідрометцентрі повідомили, що в Криму вже пересохли головні річки і водосховища природного стоку півострова, передає