Порошенко повернувся в Україну і зухвало звернувся до ДБР: "З цієї справи кури сміються"

Колишній президент України Петро Порошенко повернувся з Туреччини через оприлюднення Державним бюро розслідувань справи проти нього. Про це сам Порошенко написав на своїй Facebook-сторінці.

Він повідомив, що йому довелося скасувати низку зустрічей у Туреччині і повернутися в Україну, щоб показати, що його "не залякають".

"Ця справа не має юридичної ваги, це зрозуміло навіть починаючому юристу-першокурснику. Звинуватити п'ятого президента України у захопленні державної влади – це смішно. З цієї справи кури сміються", - висловився Порошенко.

Генпрокуратура оголосила Ляшку про підозру з важкої статті

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Екснардепу Олегу Ляшко вручили повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 346 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча) за фактом бійки з народним обранцем від президентської партії "Слуга народу" Андрієм Герусом 6 листопада в українському аеропорту "Бориспіль".

"Дах тримає президент": у мережу злили таємну розмову, як "слуги народу" вирішують питання з Нацполіцією

Народний депутат від "Слуги народу" Антон Поляків, якого хочуть виключити з партії, опублікував у Telegram частину розмови між нардепами і начальником поліції Дніпропетровської області.

Під час розмови депутати неодноразово повторювали, що "їх дах тримає" особисто президент, і тому пропонують керівникам поліції тримати прямий зв'язок тільки з ними, включаючи терміновий приїзд у Київ і спілкування в кабінетах парламенту, захищених від прослуховування.

Стефанчука підловили на гучній брехні, віце-спікер потрапив у сімейний скандал

Цими днями перший віце-спікер Верховної Ради та нардеп від фракції "Слуга народу" Руслан Стефанчук втрапив у дуже гучний скандал. Він провернув серйозну аферу із квартирою тещі.

Олена Зеленська відверто розповіла про життя у статусі першої леді

Олена Зеленська, дружина президента України Володимира Зеленського і перша леді країни, стала обличчям обкладинки нового випуску українського Vogue. Для журналу перша леді, дала інтерв'ю, в якому розповіла про своє життя і статус дружини президента.