Ціни на газ знизилися, а тарифи – ні: Зеленський розповів українцям про наболіле

Президент Володимир Зеленський опублікував в соцмережах нове відео, на якому можна побачити його нараду з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком, головою Офісу президента Андрієм Богданом та іншими чиновниками. У ролику Гончарук розповідає Зеленському про те, що вже цієї зими платіжки українців за комуналку можуть знизитися на цілих 50%.

Разумков, Зеленський, Гончарук, Zik
Разумков, Зеленський, Гончарук, Zik

Романенко "розкрив очі" Зеленському та показав, на кого він перетворився: "Граєш Порошенка"

Цими днями відомий український політолог Юрій Романенко зізнався, чому він втратив довіру до президента України Володимира Зеленського, пише "Хвиля". Відтак, за його словами, основна проблема глави держави в тому, що він почав копіювати свого попередника – Порошенка.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Романенко, скріншот з відео
Романенко, скріншот з відео

Супермаркет "АТБ" заполонили переносники чуми, українці лютують: кадри не для слабкодухих

Відома українська мережа супермаркетів "АТБ" продовжує псувати нерви і настрій своїм покупцям. Так, у Львові в одному з магазинів мережі жінці вдалося зловити на камеру справжню щура.

Про це стало відомо завдяки публікації користувачки Facebook Юліанни Рубнікової.

Фото з супермаркету АТБ, korabelov.info
Фото з супермаркету АТБ, korabelov.info

Ноги стирчали просто з валізи, Бориспіль перетворився на локацію для "Ілюзії обману": відео

У мережі з'явилося дуже дивне відео, яке досить потужно розсмішило українців. Так, в найбільшому аеропорту України в Борисполі на стрічці видачі багажу помітили дивну валізу з якої визирали жіночі ноги.

Аеропорт Бориспіль, Вести
Аеропорт Бориспіль, Вести

Укрзалізниця вчергове "потішила" зручностями пасажирів: "Так мотиляє і ковбасить - обі*ратися можна"

Національний український залізничний перевізник "Укрзалізниця" вкотре засмутила своїх пасажирів. Спекотні вагони стали не єдиним "недоліком" компанії. Про свою поїздку розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook користувач Антон Гужел.

Укрзалізниця, фото Моя Вінниця
Укрзалізниця, фото Моя Вінниця