Любовна лихоманка в МВС: нацгвардійців пронизала стріла Амура просто під час присяги, відео

Біля Верховної Ради України на площі Конституції більше 200 новобранців з 3 військових частин Північного оперативно-територіального об'єднання прийняли військову присягу. Про це повідомила пресслужба Національної гвардії.

нацгвардія, ілюстративне фото, з відкритих джерел
нацгвардія, ілюстративне фото, з відкритих джерел

Руслана різко розкритикувала Зеленського: "Ваші дії і бездіяльність назавжди увійдуть в українську історію"

Популярна українська телеведуча і активістка Руслана Лижичко розмістила в Інтернеті відкрите звернення до президента Володимира Зеленського. Так, активістка звернулась з приводу розслідування злочинів проти активістів Евромайдана в Києві.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Руслана Лижичко, фото Уніан
Руслана Лижичко, фото Уніан

Зеленський звернувся до українців з приводу Всеукраїнського референдуму: "Сьогодні вже..."

1 грудня український лідер Володимир Зеленський звернувся до українців з допомогою соцмереж. Президент пригадав історичний Всеукраїнський референдум щодо підтримки Акта проголошення незалежності.

За словами президента України, це справді свято, тому що того дня всі, незалежно від мови, статі та віросповідання, об'єдналися, щоб жити разом у єдиній і незалежній країні.

Зеленський, фото - ОП
Зеленський, фото - ОП

Режисер "Слуги народу" Олексій Кірющенко про героїню комедії "Папік": "Мій би кастинг вона не пройшла"

Режисер серіалу з Володимиром Зеленським “Слуга народу” Олексій Кірющенко вже зміг подивитися перші дві серії “Папіка” - нового творіння від студії “Квартал 95”, яке обіцяє стати кінохітом. У комедії головну роль виконав Станіслав Боклан, а глядачі каналу “1+1” зможуть побачити її з 2 грудня.

Володимир Зеленський і Олексій Кірющенко
Володимир Зеленський і Олексій Кірющенко

Басков показав таємні заняття Лорак і Кіркорова на борту літака: "Тобі можна все. Отримав індульгенцію"

Популярний російський співак Микола Басков великий любитель пожартувати. Про цей факт відданим шанувальникам оперного співака давно відомо, адже кожен з них з нетерпінням чекає на нові кумедні відео з його участю. Так, фанатам є чому радіти, артист опублікував новий ролик з борту приватного літака, де він перебував разом із зірками російського шоубізу.

Микола Басков
Микола Басков