Стало відомо, що користувач Reddit з ніком Lubie121 випадково відправив своїй матері фото і аудіо заняття сексом. Причиною помилки стала особлива функція телефону.

Відправив фото заняття сексом своєї матері

Так, він пояснив, що при 3 швидких натисканнях кнопки розблокування екрану смартфон автоматично пересилає повідомлення з проханням про екстрену допомогу людям, яких визначив користувач мобільного пристрою. До того ж, до цього повідомлення прикріплюються фото з фронтальної і задньої камери, а також коротка аудіозапис і GPS-координати.

Ця проблемна кнопка абсолютно випадково натиснулася, коли він займався сексом. Повідомлення було відправлено партнеру користувача і його матері, яка негайно зателефонувала дитині. Той попросив її не дивитися знімки і не слухати аудіозапис. Також він додав, що відчув тоді жах, шок і сором одночасно.

Відправив фото заняття сексом своєї матері

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Хлопець зазначив, що кадри вийшли розмитими, проте на записи прекрасно чути звуки інтимної близькості.

"Я сподіваюся, що мама видалила повідомлення. Якщо ні, Різдво буде дуже незграбним, і мені доведеться переїхати на інший континент", — написав він.

Нагадаємо, що дружина півзахисника київського футбольного клубу "Динамо" Віталія Бульского Аліна показала спокусливий кадр, як вона сама сказала – архівний.

Як повідомляв портал Знай.ua, в рамках кампанії "Дій за згодою! Запитай!" в ООН придумали 100 варіантів пропозицій полюбитися для українців.

Також портал Знай.ua писав, що популярна білорусько-російська співачка Рита Дакота приголомшила фанатів несподівано гарячої фотосесією.