Зеленський потрапив на обкладинку найвідомішого журналу у світі

Президент України Володимир Зеленський опинився на обкладинці одного з найвідоміших журналів Time. Журнал з матеріалом про українського лідера вийде 16 грудня.

У статті йдеться про те, що Зеленський - на роздоріжжі однієї з найбільших політичних драм у світі. Демократична партія США вважає його жертвою перевищення влади президентом Дональдом Трампом, а республіканці стверджують, що він — свідок невинності американського лідера.

"Слуги народу" влаштували бійку у Верховній Раді

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Бійка між нардепами від "Слуги народу" відбулася у Верховній Раді. Бійку за колоною сесійної зали влаштували Максим Бужанський і Гео Лерос. Дмитро Разумков навіть перервав засідання і закликав конфліктуючих до спокою.

У Києві намагалися викрасти помічницю депутата

Правоохоронці викрили чоловіків, які намагалися викрасти помічницю народного депутата. Зловмисники хотіли отримати за неї викуп – 500 тисяч доларів.

Фігуранти справи ретельно підготувалися до злочину: вивчили територію, де має статися викрадення, графік помічниці нардепа, а також підготували місце для її утримування.

Пранкер Джокер розвів Кличка

Пранкер Джокер опублікував листування з контактом, підписаним як "Кличко". У листуванні йшлося про "слугу народу" Гео Лероса та Олександра Ткаченка.

Під час листування Кличко розповів, що думає про Лероса, а також поділився думкою про народного депутата від Слуги народу Олександра Ткаченка, який мітить в крісло мера Києва.

Пліхіну звільнили, але сердечко пам'ятають всі: українці розгромили пост вибачень редакторки Cosmopolitan

У вівторок, 3 грудня, відбулися похорони полковника ЦСО "Альфа" СБУ 37-річного снайпера Дениса Волочаєвана, який загинув на Донбасі при виконанні бойового завдання.

Його похорон висміяла заступник головного редактора журналу Cosmopolitan Ukraine Євгенія Пліхіна в Facebook.