Космічні платіжки від Гончарука: як в Кабміні "промили" мозок Зеленському та українцям

Експерт із енергетичних питань Геннадій Рябцев заявив, що Кабінет міністрів України не виконав свою обіцянку щодо зниження тарифів на опалення й гарячу воду для мешканців країни, хоча і мав таку можливість.

Олексій Гончарук
Олексій Гончарук

Жириновський остаточно збожеволів і запропонував "випалити" Україну

В ефірі пропагандистського шоу "60 хвилин", яке веде скандально відома Ольга Скабеєва, продемонстрували трейлер фільму "Наші котики", де майстри графіки додали в кадр відомих голлівудських зірок. І це не на жарт розлютило лідера партії "ЛДПР" Володимира Жириновського.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Жириновський, фото - Газета педагогів
Жириновський, фото - Газета педагогів

Таємниці та секрети Тіни Кароль, про які не знає навіть Дан Балан

Як відомо, природа нагородила популярну співачку, тренера шоу "Голос країни" Тіну Кароль не тільки приголомшливою зовнішністю, але й прекрасним голосом. Однак для того, щоб стати популярною, зірці знадобилося немало зусиль. Для читачів склали список маловідомих фактів про співачку.

Тіна Кароль, фото Instagram
Тіна Кароль, фото Instagram

В аеропорту людей збирали по "злітці" через жорстке приземлення літака, перші подробиці

Стало відомо, що в неділю, 9 лютого, літак авіакомпанії UTair приземлився на "черево" в аеропорту Усинська в Республіці Комі. Про це повідомляє Telegram-канал Life Shot.

Так, за інформацією місцевих ЗМІ, у лайнера зламалися шасі при заході на посадку. Він жорстко вдарився об землю і виїхав за межі злітно-посадкової смуги. Пасажирів Boeing 737 довелося спускати по надувних трапах. Також зазначається, що ніхто з них не постраждав. У мережі з'явилося відповідне відео евакуації людей.

аеропорт "Бориспіль" в Києві
аеропорт "Бориспіль" в Києві

"Не дам нікому ні копійки" - допис заробітчанина, який не хоче платити податки, підірвав мережу

В соціальній мережі Facebook поширюється пост, автором якого є 25-літній українець Роман Ялч. В ньому чоловік, що був вимушений поїхати працювати за кордон, прокоментував намір уряду оподатковувати доходи заробітчан.


Заробітчани, фото: Фокус
Заробітчани, фото: Фокус