Стало відомо, що в неділю, 9 лютого, літак авіакомпанії UTair приземлився на "черево" в аеропорту Усинська в Республіці Комі. Про це повідомляє Telegram-канал Life Shot.

Авіакатастрофа, Life Shot

Так, за інформацією місцевих ЗМІ, у лайнера зламалися шасі при заході на посадку. Він жорстко вдарився об землю і виїхав за межі злітно-посадкової смуги. Пасажирів Boeing 737 довелося спускати по надувних трапах. Також зазначається, що ніхто з них не постраждав. У мережі з'явилося відповідне відео евакуації людей.

Також один з пасажирів рейсу Москва – Усинськ розповів, як проходила екстрена посадка авіалайнера.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"З-за вітру похилила літак, був удар, відірвало шасі. Удар був сильним, але начебто все нормально. Їхали вже буквально на кузові, добре, що смуга обмерзла, крило теж порвало, паливо полилося. Але всі живі, все добре. Пілоти добре впоралися", - поділився він.

Авіакатастрофа, Life Shot

Слід зазначити, що на борту літака перебувало 94 людини, включаючи 6 членів екіпажу.

Авіакатастрофа, Life Shot

Нагадаємо, що у Туреччині сталася моторошна аварія з літаком авіакомпанії Pegasus Airlines.

Як повідомляв портал "Знай.ua", брат загиблого в авіакатастрофі депутата приніс на прощання дві цукерки та зворушив признанням.

Також "Знай.ua" писав, що депутат Державної думи від "Єдиної Росії" Айрат Хайруллін загинув в авіакатастрофі.